✔️ Niet goed? Geld terug! ✔️ gratis verzending
✔️ Niet goed? Geld terug! ✔️ gratis verzending

Reviews-ervaringen

Beste hondenliefhebbers,

Negatieve berichten op internet

Wij zijn ons ervan bewust dat er negatieve berichten op het internet staan, dit vinden wij erg vervelend maar dit komt door het COVID-19. Door een overvloed aan bestellingen hebben wij leveringsproblemen gehad met de Dogbed, dit heeft voor veel negatieve klantenervaringen gezorgd. Wij vinden dit heel vervelend aangezien wij ons best doen om een goede service te verlenen. Alle gedupeerde van de leveringsproblemen van de Dogbed Comfort hebben wij terugbetaald. 

Bemiddelingspartij

Wij zijn een bemiddelingspartij en zijn ervoor om het makkelijker te maken om bestellingen te plaatsen bij een verkopende partij in het buitenland, dit wordt ook wel het Dropship-model genoemd. Klanten bepalen uiteraard zelf waar zij hun bestellingen plaatsen maar er zijn verschillende redenen om via ons platform te bestellen, hiervoor verwijzen wij u graag naar onze over ons pagina. 

Eerlijke prijzen

De prijzen van de producten op ons platform liggen hoger dan bij concurrerende buitenlandse partijen. De toegevoegde waarde die wij leveren (aankoopgarantie, snellere levering, gegarandeerde levering, Nederlandse klantenservice, kwaliteitscontroles) in combinatie met hoge marketingkosten zorgen ervoor dat wij minimale marges overhouden aan de verkoop van de producten.

U bepaald als klant ook of u de melk bij de Albert Heijn koopt of bij de ALDI, toch? 

Ervaringen en Reviews

Wij hebben extreem veel tevreden klanten maar enkel de negatieve ervaringen worden op internet geplaatst, dit geeft een verkeerd beeld. Om deze reden hebben wij een aantal reviews van tevreden klanten op deze pagina met u gedeeld:

Dewel® Natuurlijke Vlooien- en Tekenband

M. Gostynska - ⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer tevreden met de tekenband, mij hond krabt niet meer zo vaak als in begin van druppels die ik had☺️Dus deze is goedgekeurd. Dank je.

M. Symons - ⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer tevreden met de tekenband band. Dankjewel. Mijn hond Areno is erg blij met het resultaat, wij ook.

M.Schnitzler - ⭐⭐⭐⭐⭐

De tekenbanden werken prima, volgende keer weer. Zeker handig met die klimaatverandering.

C.Slagwater - ⭐⭐⭐⭐⭐

Wij hebben deze tekenbanden gekocht voor onze 4 katten en werkt echt super geen vlooien en teken meer

Arenda - ⭐⭐⭐⭐⭐

Super tevreden over de tekenbanden. Het werkt zeer goed en houdt een hoop ongewilde gasten weg van m'n honden. Let wel, geen enkel middel werkt 100% dus deze band ook niet. Toch ben ik geen teek of vlo meer tegen gekomen toen ze de band droegen.

P. Voerman-van de Velde ⭐⭐⭐⭐⭐

Onze hond draagt de tekenband nu een week en geen vlo meer gezien. De twee kleine hondjes hebben geen band om maar slapen tegen de grote hond aan en ook bij die geen vlo meer gezien.

B.Hoogerheide-Korenhof ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb de tekenband besteld, soms heeft mijn hond een dagje vlooien "overlopers" van andere honden, dag erna is hij weer vlo vrij! Top ding! Kinderen mogen er aan zitten en hij zit goed! Lekker smal en sluiting blijft goed zitten

Andere Reviews

T. Frijmann ⭐⭐⭐⭐⭐

Complimenten voor de klantenservice: steeds heb ik netjes een reactie gekregen om mij te helpen en toen ik mijn bestelling retour gestuurd had, stond binnen een paar dagen het geld weer op mijn rekening. Keurig!

R. Huisman ⭐⭐⭐⭐⭐

Op aanraden van mijn vriendin heb ik hier een trimmer gehaald voor onze hond. Het product werd op tijd geleverd, zodat ik het meteen kon testen op onze viervoeter. Het product kwam overeen met de beschrijvingen op de website. Het is onder inderdaad stil en makkelijk te demonteren. Onze hond moest even wennen aan dat “vreemd trillend ding” , maar ziet er nu zeer degelijk uit.

M. van Ern ⭐⭐⭐⭐⭐

Tijdens mijn zoektocht naar een buggy voor mijn hond, kwam ik op deze site terecht. Ik zag er één in het assortiment, wat ik bij ons vond passen. Na besteld te hebben op de site kwam mijn pakket binnen één week in de bus. De buggy is zoals verwacht (e.g licht, makkelijk inklapbaar). Ik merk wel dat het handiger is als ik het na het opklappen opberg in de kofferbak en niet op de achterbank. Ik ben benieuwd hoe lang dit product mee gaat, maar voorlopig is het goed.

I. van den Brink ⭐⭐⭐⭐

Mijn viervoeter is best onrustig als ik hem lang alleen laat. Ik heb dus om mijn hond bezig te houden een leuk speeltje uit het assortiment van deze site besteld. Na een paar dagen heb ik contact opgenomen met de klantenservice om te vragen hoe het nou met mijn bestelling zit. Ik kreeg een vriendelijke vrouw die mij goed te woord stond en voldoende op de hoogte wist te brengen van de status van mijn bestelling. Uiteindelijk mijn pakketje in goede orde ontvangen.

S.de Wit ⭐⭐⭐⭐

Voor Pasen een aantal artikelen besteld. Alles werd op tijd geleverd. Eén artikel (Playball) bleek stuk te zijn bij het uitpakken, wat verder correct en snel is afgehandeld door de klantenservice. Er is direct kosteloos een nieuwe verstuurd, zonder dat ik er een bewijs van hoefde te leveren (i.e de kapotte hoefde te retourneren).

S.Takkelenburg ⭐⭐⭐⭐⭐

Na lang zoeken kwam ik bij Hondenmagazijn uit voor mijn tuigje! Hier vond ik in het assortiment iets leuks en heb ik vervolgens besteld. Na een week mailde ik de klantenservice om te vragen waar mijn pakketje bleef. Hun klanttevredenheidsteam heeft mij vervolgens geholpen met het beantwoorden van mijn vragen en het wegnemen van enkele zorgen die ik had. Niet lang daarna heb ik mijn pakketje ontvangen. 

N. de Waal ⭐⭐⭐⭐

Ik heb 2 vlooienbanden gehaald bij hondenmagazijn.nl maar de bezorger leverde het niet op tijd. Na het benaderen van de klantenservice kreeg een nieuwe levering zonder bijbetaling. De klantenservice was helder in de communicatie en ik had het gevoel dat ik werd gehoord.