✔️ Niet goed? Geld terug! ✔️ gratis verzending
✔️ Niet goed? Geld terug! ✔️ gratis verzending

Over ons.

Dewel, onze trouwe viervoeter. Huppelend over de paden des levens, zo onbezorgd en onbelemmerd. Verleden jaar is onze uiterst brave en intelligente Bordercollie op zeventien jarige leeftijd begraven.

Vanaf het eerste moment dat hij uit het nestje naar ons toe kroop waren wij op slag verliefd, hier is dan ook onze liefde voor honden ontstaan. Iedere dag met Dewel naar het strand en het bos, wat kon hij rennen!

Hondenliefde

Wat begon bij de komst van Dewel is uitgegroeid tot een enorme liefde en passie voor honden. De liefde die je voelt voor je honden is onbeschrijfelijk. Onze passie en enorme liefde voor honden willen we graag met jou delen op Hondenmagazijn.

Wij zijn iedere dag hard op zoek naar leuke artikelen voor jouw hond en voor jou als hondenliefhebber zodat jij jouw liefde voor honden kunt uiten.

Afrekenen zoals u gewend bent 

 

 Erkend Nederlands Dewel®-Bemiddelingspunt
 Laagste prijs garantie
 Gratis verzending
 14 dagen bedenktijd

 Dag en nacht klantenservice
 Klanten geven de producten via Hondenmagazijn gemiddeld een 9,4/10

Onze partners

Levertijden

Wij hebben ervoor gekozen om jou de producten direct bij de leverancier te laten kopen. De bestelde producten worden dan ook direct vanaf de leverancier naar jou gestuurd. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten.

Wij zijn dus eigenlijk een bemiddelingspartij. Jij koopt direct bij de leverancier en wij fungeren als tussenpersoon. Hierdoor kunnen wij ons lekker bezighouden met het uitzoeken en testen van de producten, de branding en met jou! Dat is namelijk wat wij leuk vinden!

Hou daarom rekening met een gemiddelde levertijd tussen de 5 en 10 dagen.

Kwaliteit

Alle producten die wij aanbieden via ons bemiddelingsplatform hebben wij uitvoerig getest en voldoet aan vooraf opgestelde kwaliteitscriteria. Er is geen product op onze website die wij niet zelf iedere dag met veel plezier gebruiken!

Toegevoegde waarde

Sommige van de producten zijn ook te koop bij bedrijven als Aliexpress en Wish, maar onze ervaring is dat je als consument niet altijd goed wordt behandeld en een taalbarrière maakt het ook niet eenvoudiger. Om nog maar te zwijgen over garanties en terugbetalingen.

Dit in combinatie met het feit dat de aanbieder van de producten die jij bij ons bestelt hoge volumes draait via ons platform, geniet jij dus van:

  • Gegarandeerde levering
  • Geen onverwachte importkosten of douanekosten
  • Alleen kwalitatief hoogwaardige producten
  • Snellere levering (5-10 dagen)
  • Niet goed? Geld terug!
  • Nederlandse toegewijde klantenservice

Kijk gerust rond op de website en wij hopen je snel in onze hondenfamilie te  mogen verwelkomen.

Team Hondenmagazijn

Hondenmagazijn
Laat 49
1811 EB Alkmaar
info@hondenmagazijn.nl