✔️ Niet goed? Geld terug! ✔️ gratis verzending
✔️ Niet goed? Geld terug! ✔️ gratis verzending

News Detail

Wat is een goede hondenbuggy?

Wat is een goede hondenbuggy?

Een hondenbuggy is het perfecte accessoire als je graag op stap gaat met je hond. De meeste jonge en gezonde honden kunnen prima overal lopen, maar dit is niet voor ieder huisdier een optie. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je graag je nieuwe puppy meeneemt, maar een jonge hond mag nog niet teveel wandelen. In zulke situaties is een hondenbuggy voor een kleine hond een ideale oplossing. Maar het kan ook zijn dat je beschikt over een grotere hond die oud of ziek is. Dankzij een hondenbuggy voor een grote hond kun je jouw huisdier alsnog overal mee naartoe nemen.

In deze blog vertellen we je meer over wanneer een hondenbuggy van pas komt en in welke situaties je dit accessoire kunt gebruiken. Ook laten we je zien dat er verschillende soorten hondenwandelwagens zijn. Zo zijn er passende modellen voor zowel kleine als grote honden. Bovendien zijn veel producten verstelbaar, zodat alles perfect past voor jouw trouwe viervoeter. We laten je in deze blog meteen kennis maken met een aantal van de producten uit ons assortiment. Dankzij onze accessoires kun je altijd met je hond op pad, waar en wanneer jij dat wilt.

Waarom kies je voor een hondenbuggy?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom het handig is om te beschikken over een hondenbuggy. Ten eerste is dit een ideaal vervoermiddel voor oudere en zieke honden. Voor hen is het lastig om iedere afstand te overbruggen, iets waar een buggy voor honden hen bij kan helpen. Zo kunnen zij toch genieten van de buitenlucht. Een hondenbuggy is ook geschikt voor puppy’s, omdat zij nog niet teveel aan één stuk mogen wandelen. Dankzij een buggy kan je puppy gewoon overal bij zijn.

Ook is het handig om over een hondenbuggy te beschikken als je huisdier bijvoorbeeld onderweg een blessure of een wondje aan het pootje oploopt. Daarnaast is een hondenbuggy een aanrader voor angstige of getraumatiseerde honden. Hierdoor beschikken ze over een veilig plekje voor hunzelf.

Welke soorten hondenbuggy’s zijn er?

Hondenbuggy’s zijn er voor iedere hond. Honden zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt kleine en grote honden. Gelukkig is er voor iedere soort hond een passende hondenbuggy te vinden. Bovendien kun je via onze webshop een hondenbuggy goedkoop bestellen. Hieronder zetten we de verschillende soorten buggy’s voor je op een rij.

Hondenbuggy voor een kleine hond

Hondenbuggy’s voor een kleine hond hebben een kleiner formaat. Ze zijn niet alleen bedoeld voor de kleinere hondenrassen, maar ze zijn ook ideaal voor het vervoeren van puppy’s. Puppy’s mogen nog niet teveel aan één stuk wandelen. Dit kan nadelig zijn voor hun gewrichten en de groei van hun pootjes. Maar we kunnen ons voorstellen dat je jouw puppy wel mee wilt nemen onderweg. Een hondenbuggy voor een kleine hond is ideaal hiervoor. Daarnaast is een hondenbuggy voor kleinere honden ideaal voor iedereen die een kleiner hondenras als huisdier heeft, maar waarbij het dier minder mobiel is door ouderdom of ziekte. 

Hondenbuggy voor een grote hond

Het zal je niet verbazen dat een hondenbuggy voor een grote hond een stuk ruimer is qua formaat in vergelijking met een buggy voor een kleine hond. Vaak wordt gedacht dat een hondenbuggy alleen is weggelegd voor baasjes met een kleine hond, maar niets is minder waar. Er zijn genoeg producten te vinden waarin je ook een grote hond kwijt kunt. Als je een hondenbuggy gaat kopen, is het slim om te letten op het maximale draaggewicht. Zo weet je meteen of een hondenbuggy voor een grote hond ook daadwerkelijk geschikt is voor jouw grote hond. Ook deze grotere varianten zijn opvouwbaar en passen prima in de auto.

Hondenbuggy’s uit ons assortiment

Natuurlijk kun je ook voor een goede hondenbuggy bij ons terecht. Je kunt bij ons kiezen uit meerdere producten, zodat je zelf kunt ontdekken welke buggy het beste past bij jou en jouw hond. Hieronder tonen we je een greep uit ons assortiment. 

Joa Buggy Wandelwagen voor Honden

Ten eerste is er de Joa Buggy Wandelwagen voor Honden. Deze duurzaam geproduceerde buggy stelt je in staat om je hond overal mee naartoe te nemen. Niet alleen is er een hoop opbergruimte, maar deze wandelwagen is inklapbaar. Zo kun je dit item eenvoudig meenemen met de auto zonder dat het al teveel ruimte in beslag neemt. Ook met slecht weer kun je er voortaan op uit, want deze hondenbuggy is gemaakt van waterbestendig materiaal. Er is een zonnescherm en voldoende ventilatie, zodat je huisdier optimaal van de buitenlucht kan genieten. Dankzij de noodrem kan deze wandelwagen voor je hond niet wegrollen. 

Dewel Hondenbuggy

Daarnaast is er deze Dewel Hondenbuggy. Deze buggy beschikt over drie wielen en is bijzonder stabiel. Ook deze wandelwagen kan ingeklapt worden en past hierdoor ideaal in je achterbak. Een waterafstotende hoes wordt meegeleverd, en de buggy is daarnaast voorzien van een zonnescherm dat bescherming biedt tegen UV stralen. Dankzij de robuuste frame gaat dit product lang mee. Deze buggy is voorzien van veiligheidsgespen, zodat je bijvoorbeeld kunt voorkomen dat je hond plotseling uit deze hondenbuggy springt. Deze wandelwagen is geschikt voor iedere ondergrond. 

Hondenbuggy kopen bij Hondenmagazijn

Zoek je een hondenbuggy die goedkoop is qua prijs maar toch van een hoge kwaliteit is? Je vindt nergens anders een betere verhouding tussen prijs en kwaliteit dan bij Hondenmagazijn. Binnen ons assortiment vind je verschillende producten die je onderweg bij kunnen staan. Deze items zijn perfect voor in de auto. Zo kun je gaan en staan waar je maar wilt met je trouwe viervoeter.

Onze hondenbuggy’s helpen je hier ook bij. Al deze producten zijn optimaal opvouwbaar, zodat ze in iedere auto passen. Ook al is je hond jong, oud of ziek, dankzij een hondenbuggy blijft je huisdier mobiel en kan hij of zij altijd met je mee. Dankzij dit product kunnen jullie samen nog een hoop extra avonturen beleven, bijvoorbeeld een vakantie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel eens rond binnen deze categorie. Deskundig advies nodig? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je met al jouw vragen en problemen.