✔️ Niet goed? Geld terug! ✔️ gratis verzending
✔️ Niet goed? Geld terug! ✔️ gratis verzending

News Detail

Fluffy hondenmand: de zachtste mand voor je hond

Fluffy hondenmand: de zachtste mand voor je hond

Als eigenaar van een hond is het een aanrader om te beschikken over een goede hondenmand voor je huisdier. Hoe comfortabeler een hond kan liggen, hoe beter dit is voor hun nachtrust. Zo wordt je huisdier meer uitgerust wakker, wat een slecht humeur en stress voorkomt. Dit is algeheel beter voor de gezondheid van je hond. Een hondenmand is heerlijk om in te liggen voor je hond. Bovendien biedt het ze een eigen plekje binnen je woning. Een goede keuze uit ons assortiment is deze Dewel hondenmand. Om meerdere redenen is dit een aanrader.

In deze blog vertellen we je meer over de voordelen van een goede hondenmand. Daarnaast laten we je zien waarom de hierboven genoemde fluffy hondenmand een uitstekende aankoop is. Deze hondenmand biedt vele voordelen, onder meer dankzij de kwalitatief hoogwaardige eigenschappen. Ook vertellen we je hoe je de perfecte maat hondenmand voor jouw trouwe viervoeter kunt vinden. Op zoek naar comfortabele manden voor je hond? Binnen ons aanbod vind je alles wat je nodig hebt. 

Waarom is een hondenmand sowieso een goed idee?

Er zitten veel pluspunten verbonden aan het hebben van een hondenmand, of het hierbij nu gaat om een Snoozle hondenmand of een andere variant. Een comfortabele plek om te slapen bevordert de nachtrust voor iedereen. Stel je eens voor dat je een nachtje in een slecht bed moet slapen. Dat voel je meteen. Ook voor honden geldt dat een comfortabel mandje kan leiden tot een betere nachtrust. Door de hogere mate van ontspanning valt je huisdier eerder in slaap. Ook zal de slaap zelf dieper en meer rustgevend zijn. Een goede nachtrust voorkomt stress en gezondheidsproblemen. Zo blijft je hond langer vitaal.

Nog meer voordelen van een hondenmand

Comfortabele hondenmanden, zoals bijvoorbeeld een Snoozle hondenmand, hebben dus een positieve impact op de nachtrust van je huisdier. Maar dat is niet het enige voordeel van een hondenmand. Het geeft je trouwe viervoeter ook een eigen plekje binnen je woning. Dit vinden honden heel fijn. Zo beschikken ze over een plaats waar ze zichzelf even kunnen terugtrekken, mochten ze daar behoefte aan hebben. Ze kunnen hier fijn spelen, bijvoorbeeld met een balletje of een kauwbot. Krijgen ze een snack, dan eten ze dit vaak bij hun eigen plekje op. Hierdoor ontstaat een groter gevoel van veiligheid en geborgenheid. Zo wordt jouw huis een echt thuis voor je hond. 

Waarom een fluffy of Snoozle hondenmand het beste is

Niet iedere hondenmand is hetzelfde. Je kunt het beste kiezen voor zoveel mogelijk comfort, want een hogere mate van comfort is gelijk aan een betere nachtrust voor je hond. Bovendien voelt een hond zich sneller veilig en geborgen op een plek die comfortabel is. In zulke gevallen kun je het beste kiezen voor een fluffy hondenmand. Deze orthopedische hondenmand van Dewel is in dat geval een uitmuntende keuze. Hieronder vertellen we je waarom dit zo’n goede aankoop is.

 

fluffy hondenmand

Algemene eigenschappen van deze Dewel hondenmand

Deze fluffy hondenmand van Dewel heeft een orthopedisch design en is gemaakt van diervriendelijke materialen. Zo is er gebruik gemaakt van duurzaam nylon en zacht imitatiebont. Deze materialen voelen fijn aan en zorgen voor een hoge mate van comfort. Hierdoor is deze mand niet alleen geschikt voor honden, maar ook katten zullen zich hierin thuis voelen. Deze hondenmand is zowel waterafstotend als vuilafstotend. Hierdoor blijft deze mand beter schoon in vergelijking met andere opties. Daarnaast is deze hondenmand voorzien van een antislip bodem. 

De voordelen van een fluffy hondenmand

Het orthopedische design van deze fluffy hondenmand heeft als doel om je hond zo aangenaam mogelijk te laten liggen en zoveel mogelijk comfort te bieden. Hierdoor vermindert deze hondenmand stress en angst. Eén op de vier honden ervaart dagelijks angst. Heeft je hond last van angst en stress op de lange termijn, dan kan dit zelfs de levensduur van je hond verkorten. Een eigen plek in huis zorgt voor ontspanning en een betere nachtrust. 

Deze orthopedische hondenmand helpt je huisdier om een diepere slaap te behalen. Bovendien zorgt het zachte ontwerp ervoor dat de spierspanning wordt verminderd en dat het zenuwstelsel gekalmeerd wordt. Dewel had als doel om de meest comfortabele slaapervaring voor je hond te creëren. Dat is dit merk gelukt.

 

fluffy mand voor de hond

Is een fluffy hondenmand wasbaar?

Ja, deze Dewel hondenmand is wasbaar. Deze mand is geschikt voor de wasmachine. Zo heb je snel weer de beschikking over een schone hondenmand zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Daarnaast is deze mand ook geschikt voor de droger. Ook dat scheelt een slok op een borrel. 

Hoe vind ik de juiste maat hondenmand voor mijn huisdier?

Het is van belang dat je een fluffy hondenmand koopt met de juiste afmetingen. Is een mand bijvoorbeeld te klein, dan kan je huisdier hier nooit comfortabel in liggen. Terwijl comfort juist het doel is van dit product. Gelukkig is het vinden van de correcte maat voor je hond geen enkel probleem als je bestelt bij Hondenmagazijn. Onderaan de productpagina is namelijk een Dogsizolator te vinden. In deze tool vul je het ras van je hond in, waarna een maat aanbevolen wordt. Zo raadt de Dogsizolator voor een chihuahua maat S aan, terwijl voor een Australische Shepherd maat XXL het meest geschikt is. Dit hulpmiddel helpt je om de beste maat hondenmand te vinden. Voor meer info over het vinden van de beste mand voor jouw hond kun je deze blog lezen. 

Hondenmand kopen? Het kan bij Hondenmagazijn

Het is essentieel om een hondenmand in huis te hebben. Niet voor niets benoemden wij het in één van onze andere blogs als één van de 10 benodigdheden voor als je een puppy aanschaft. Een fluffy hondenmand is extra comfortabel en beschikt, zoals je hierboven hebt kunnen lezen, over vele voordelen. Daarom is het een fantastische aankoop. Wat zal je hond genieten van dit heerlijke eigen plekje binnen je woning. Van jong tot oud, een orthopedische hondenmand is voor elke soort hond een aanrader. Kijk gerust eens rond binnen ons aanbod en bestel jouw comfortabele fluffy hondenmand via onze webshop.